Erkend leerbedrijf
Wij zijn van mening dat om een project goed te kunnen uitvoeren je goed en deskundig personeel nodig hebt.
Thunnissen Onderhoud vind het dan ook belangrijk dat zij al haar personeel en nieuwe instromers goed opleid en is er dan ook trots op dat zij door de volgende organisaties als leerbedrijf wordt erkend.
Savantis
Thunnissen Onderhoud is een erkend leerbedrijf van Savantis. Vakcentrum Afbouw en Onderhoud, Presentatie en Communicatie.

www.savantis.nl
Bouwradius
Landelijk orgaan beroepsonderwijs.

www.bouwradius.nl
FUNDEON
Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Fundeon vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

www.fundeon.nl
BOUWMENSEN
Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Er zijn meer dan 30 Bouwmensen-vestigingen in Nederland. Ze ontstond uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland om de ontwikkelingen die het de sector moeilijk maken voor te blijven. We zorgen nu voor vakbekwaam personeel voor de toekomst. Dat doen we met effectieve en regionale opleidingen. Deze complexe taak kunnen wij niet alleen uitvoeren. We werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners. Niets doen is geen optie. Dus we gaan samen aan de slag om ons gedeeld belang en een overstijgend eigenbelang zeker te stellen.

Bouwmensen ondersteunt bouwbedrijven ook bij het opzetten van goed personeelsbeleid. Zo blijven bouwmensen verzekerd van hun baan en ontwikkelingsmogelijkheden en halen bouwbedrijven het optimale uit hun personeel.

www.bouwmensen.nl
Ecabo
ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen

www.ecabo.nl/